vineri, 2 septembrie 2016

Daca vrei sa-ti strici ziua...

  Daca ai o zi prea buna si prin jurul tau nu zaresti nici un doritor sa ti-o strice, va dau eu o idee... Apucati-va sa taiati ardei pentru conservat! Aveti grija, printre ei trebuie sa fie macar cativa care sa usture, altfel nu veti reusi sa va stricati ziua!
Si taiati voi asa pana incep sa va usture mainile. Daca au inceput sa va usture bine, as zice sa nu va opriti ci sa mai taiati cativa ca sa fiti siguri de reusita. Apoi incepe distractia. Garantat.
Veti face miscare cum n-ati mai facut de mult timp. Din doua in doua minute va fi o placere sa alergati la un robinet pentru a tine mainile sub apa rece caci altfel nu e de stat. Cand aveti impresia ca ati scapat de usturime si va indepartati de robinet, nici n-aveti timp sa va apucati de facut altceva ca imediat mainile va iau foc si alergati la robinetul izbavitor. Si... de voie de nevoie o veti tine tot asa vreo patru- cinci ore.
Veti arde astfel toate caloriile pe care le-ati consumat in exces. Partea buna e ca nici nu veti mai putea consuma altele caci mainile voastre indragostite de apa rece nu va vor lasa nici sa va asezati la masa sau macar sa va apropiati de ea.
Astfel adio, timp de cateva ore, alte activitati! Puteti fi siguri ca ziua voastra e data peste cap. Fiti atenti, nu cumva sa va puneti manusi inainte de a va atinge de ardei, altfel toata straduinta voastra va fi in van!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu