duminică, 24 ianuarie 2016

Cum imi fac eu ,,prieteni"...

    De la o vreme sunt pusa pe ,,fapte" mari... Mi-am propus sa-mi fac cat mai multi prieteni. Asa ca m-am gandit eu bine cum sa-mi implinesc acest vis iar o idee mareata mi-a venit din neant si nevrand s-o scap, m-am grabit s-o pun in aplicare.
Astfel... de cate ori mergem sa ne facem cumparaturile incerc sa ma imprietenesc cu soferii ce-si parcheaza masina pe locurile destinate persoanelor cu handicap.
Unii, cand le atrag atentia ca n-au voie sa parcheze acolo, murmura ceva ce seamana cu o scuza si isi muta masinile in alta parte dar altii...
La ultima escapada pe un asemena loc, statea bine-merci un tinerel intr-un taxi, asteptandu-si probabil potentialii clienti in timp ce eu si alte persoane cu dizabilitati ca mine eram nevoite sa parcurgem o distanta considerabila din parcare pana la intrarea in supermarket, locurile din apropierea acesteia fiind ocupate.
Cand l-am vazut pe taximetrist m-am gandit ca n-ar strica sa ma ,,imprietenesc" cu el si l-am rugat pe sotul meu sa-i imortalizele masina, vrand s-o pastrez amintire.
Tinerelul ne-a vazut si a demarat cu viteza din parcare. O clipa m-am temut ca-i suntem atat de dragi incat vrea sa ne urce pe capota masinii dar el, nu, baiat dragut, l-a apostrofat pe sotul meu si a parasit parcarea.
Si eu care credeam ca vom face schimb de numere de telefon sau macar vom tine legatura pe facebook...
    Dupa aceasta experienta, sotul meu a pus piciorul in prag. Mi-a interzis sa-mi mai fac atat de multi prieteni.
Dar ce sa fac daca eu sunt o persoana sociabila?!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu