luni, 30 decembrie 2013

Un sfarsit si un inceput...

  Ne apropiem cu pasi repezi spre sfarsitul acestui an...Un an cu foarte multe evenimente pentru mine. Un an al schimbarilor in care am cunoscut fericirea dar si suferinta si dezamagirea. Un an in care am trait totul la intensitate maxima, in care am primit si am daruit, am castigat si am pierdut.
  Un 2013 cu multe impliniri in care am trait cea mai fericita zi din viata mea de pana acum, ziua in care eu si jumatatea mea ne-am unit destinele dar in care am trait si foarte multe momente stresante.
Am castigat un sot dar am pierdut prieteni. Am invatat ca suferinta celor dragi doare la fel de tare ca si propria suferinta iar bucuria lor poate fi si bucuria ta. Un zambet pe fata persoanei iubite iti poate insenima ziua, facandu-te sa uiti de proprie durere.
Am invatat ca nu e greu sa-ti intalnesti jumatatea ci e mult ma dificil sa pastrezi dragostea, sentimentele ce te-au unit cu acea persoana, sa-ti amintesti tot ce e bun chiar si atunci cand ceva te supara.
  Acest an a trecut parca mult prea repede...Traim un sfarsit dar si un nou inceput. Un an se sfarseste iar altul se pregateste sa inceapa cu noi sperante, cu reinnoite dorinte de mai bine, cu noi planuri de viitor.
  Multumesc celor ce mi-au fost alaturi in acest an si va doresc, din suflet sa fiti fericiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu